Zorgeloos genieten

Ben je toe aan een nieuwe koffiemachine, maar wil je daar geen investering voor doen? Dan hebben wij voor jou machines van kwaliteit in bruikleen. Koffie drinken zonder verrassingen en onverwachte kosten. Wie wil dat nou niet?

Keuzehulp
 

Wie is Coffee@Work?

Wij hebben passie voor koffie en stellen hoge eisen aan kwaliteit. Met een lijn van betrouwbare koffiemachines die tot absolute top behoren én een private coffee label met duurzame koffiebonen, zijn wij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk.

Ons team is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen, want wij geloven dat koffie veel meer is dan het drukken op een knop. Je mag van ons verwachten dat wij kennis hebben over verschillende koffiebonen, en in staat zijn om constante kwaliteit van koffie te leveren.

Waarom Coffee@Work?

  • Eerlijk advies en transparantie met betrekking tot kosten en verwachtingen
  • 5 jaar garantie, service, onderhoud en telefonische helpdesk
  • Koffie en overheerlijke koffievariëteiten van superieure kwaliteit
  • Koffie en bijproducten gratis bezorgd
  • Betrouwbare koffiemachine kopen, leasen of in bruikleen

Meest gekozen koffiemachines

Heb je onze top 3 koffieautomaten bekeken en ben je nog benieuwd welke koffiemachines uit ons assortiment bij jouw wensen en behoeften passen?

Kies hieronder jouw huidige situatie zodat wij je goed kunnen helpen met een passende koffiemachine bij jou op de werkvloer.

Keuzehulp

Klanten over ons

Home - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven

Onze duurzaamheid

Home - Coffee@Work: Koffie en koffieautomaten voor bedrijven
Naar vergelijking